Haberler > Teşekkürler Emin Sarıkaya

Yozgat’ın inşaat sektöründeki genç işadamlarından Emin Emlak Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Emin Sarıkaya, Yozgat Bölgesi Futbol Hakemlerinin malzeme ihtiyacını karşıladı. Yozgat Celal Atik Spor Salonu’nda toplanan Yozgat Bölgesi futbol hakemlerini ziyaret eden Emin Emlak Sahibi Emin Sarıkaya, kendisinin de camianın içerisinden geldiğini hatırlatarak, ‘’Bizim dönemimizde futbol hakemi bulmak zordu. Bugün burada 50 faal futbol hakeminin görev beklediğini duyunca gururlandım, mutlu oldum. Hepinizi tebrik ediyor, başarılı olmanızı yürekten temenni ediyorum’’ dedi.

Yozgat TFFGD Başkanı Serhat Alper ise, Emin Sarıkaya’nın hakemlik hayallerinin bulunduğunu, birlikte bazı maçlarda görev alıp, anılarının bulunduğunun altını çizerek, ‘’Ama o bizim aramızdan çıkıp, başka kulvarda yer alırken, aslında bizden hiç kopmadı. Hep bizimle beraber oldu. Bugün de hakemlerimizin daha iyi noktalara gelebilmesi adına malzeme desteğinde bulundu’’ diyerek, teşekkür edip, plaket verdi.

Yozgat TFFGD Yönetim Kurulu daha sonra, kendilerine destek veren, birlikte çalıştıkları eski İl Hakem Kurulu Ahmet Eryaşar başta olmak üzere, Yozgat İl Hakem Kurulu Başkanı İbrahim Akdoğan, Gözlemciler Derneği Başkanı Selami Mete, gözlemci ve hakem kurulu bazı üyelerine de teşekkür edilerek, hediye paketi verildi.

TFFHGD Yozgat Yönetim Kurulu ve Yozgat İl Hakem Kurulu olarak Emin Sarıkaya'nın camiamıza vermiş olduğu destekten dolayı bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, tüm camiamız adına teşekkür ediyoruz.

 

TFFHGD YÖNETİM KURULU

Amatör Lig Programına ulaşmak için tıklayınız
Haber Arşivine ulaşmak için tıklayınız
Kurallar ve Talimatlar hakkında bilgi almak için tıklayınız
Fotoğraflarla TFFGHD Yozgat
TFFGHD ye ait dökümanlara ulaşmak için tıklayınız
logolar
Güncel Müsabakalar | Müsabaka Arşivi | Fikstür | Aday Hakem Başvurusu | Site Haritası | İletişim
TFFHGD © 2015 - Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yozgat Futbol Yönetim Sistemi